OD 25. DO 27.APRILA POSETITE NAS NA DANIMA KOZMETIKE u OGRANKU PAŠINO BRDO I KUPUJTE SA POPUSTOM DO 20%!                           

proizvodi

Esensa-Farmalogist

Marisol, sprej 50ml, kapi 10ml
Izotonični rastvor morske vode, sa nosnim sprej raspršivačem.
8719sprej kapi v.jpg

Marisol sprej namenjen je svakodnevnoj higijeni nosnih šupljina, pomoć je u alergijskim kijavicama i preporučuje se osobama koje borave u klimatizovanim prostorijama.
 

Marisol sprej rastvor za nos sadrži rastvor morske soli bogatog mineralnog sastava. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fizioloska funkcija nosne sluzokože kao i za održavanje svakodnevne higijene nosne šupljine. Sluzokoži nosa obezbedjuje prirodnu vlažnost koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine ). Može se primenjivati neograničeno dugo.
U kombinaciji sa eteričnim uljima mentola i eukaliptusa ima ima antiseptično delovanje, smanjuje otok sluzokože i pomaže kod infekcija gornjih disajnih puteva.
Rastvor morske soli obogaćen cinkom štiti organizam od slobodnih radikala ispoljava adstrigentni efekat i povećava imunitet.
Rastvor morske vode sa dodatkom pantenola vlaži i regeneriše sluzokožu nosa pospešujući epitelizaciju iritirane sluzokože nosa.
Marisol hypertonica, prekoncentrovani rastvor morske soli koji se preporučuje kod alergijskog rinitisa, hroničnih oboljenja sinusa i za smanjenje edema sluzokože.

PRETRAŽI PO SLOVU:

A B V G D Đ E Ž Z I J K L Lj M N Nj O P R S T Ć U F H C Č Š Q W X Y
anketa
U dužim periodima izloženosti stresu najčešće reagujem na sledeći način: